Zapisi jednog audiofila. Blog. O glazbi. Bez neke pretjerano napadne i bombastične najave. Plain & simple.
S puno entuzijazma donosim vam najnovije glazbene recenzije te poneko slovo i o cover pjesmama izvođačima, live lounge sessions i zanimljivostima iz glazbenog svijeta.


Riječ o autoru – Sara Tilly Sara Tilly - LittleFeather Blog - music curator

Rođena u Vojvodini, odrasla u Istri, što je ujedno valjda bio okidač da je u stanju živjeti na tegli maslina, rukoli i ribi, a ne divenici, slanini, jajima i gulašu.

Magistra politologije, a zapravo strastvena zaljubljenica u pisanje i glazbu; rastrzana između umjetnosti i znanosti. Ujedno i fitness freak koji ne propušta nijedan strenght trening i nakon toga ode trčati 10 km jer why the F*** not. Ona a side note, obožavam romane o Discsvijetu Terry Pratchetta.

Od malena se moglo reći da nisu sve daske na broju kad se sa svega 9 godina uhvatila učenja egipatskih hijeroglifa, a neke stvari se nisu bitno promijenile – i dalje prema matematici osjećam sklanost koliko i patka osjeća prema komercijalnom bankarstvu.

Pisanje je uvijek ostalo u prvom planu pa se tako sretno ljuljuškam u freelancerskim vodama content writinga i copywritinga, dok u slobodno vrijeme istražujem područje psihopatologije i neuroznanosti. Life is good.